• Planeringslycka

Toastmaster/Toastmadame for the president.

Hej!

Äntligen ska jag få berätta om vår magiska toastmaster och toastmadame. För mig var det solklart att min bror skulle vara toastmastern på mitt bröllop. Han är en ödmjuk, rolig och härlig kille som kan charma vilken publik som helst. Ett plus är också att han inte har några problem att prata inför folk.


Jag och min man tyckte det kändes bra att ha 2 st som kunde hjälpas åt. Så det inte blev så mycket ansvar på bara en person. Skönt att vara två både i planeringen under hela vägen och framförallt på själva bröllopsdagen.

Eftersom min bror är så strukturerad så kändes det helt okej att ta en mer galen och rolig kompanjon till honom. En av mina bästa vänner Jessica. Hon är så otroligt begåvad när det gäller social kompetens. Hon har talets förmåga och är rolig bara hon öppnar sin mun. Vi var så nöjda med våra val angående denna uppgift.


Vi hade under vårt planerade år middagar där vi planerade, drömde, spånade och skrattade. Tills slut var det mycket som var planerat. Upplägg om hela dagen och vem som gjorde vad vad osv. Dock var det mycket om vi inte hade en aning om. Mycket hemligheter och överraskningar hängde i luften. Så spännande!

En sak som jag bara måste få tipsa er om är att under middagen/kvällen ha "varningar". Vi hade två varningar. En som sa "nu är det snart dags" och en sa "nu är det dags"

Varning nummer ett var ett internt ljudklipp inspelat av min man. Som spelades upp 10 minuter innan tal eller spex. (Ett ljudklipp från favoriten Jarmo Ek)
Varning nummer 2 var en kobjällra som dom ringde i när det var dags. (Finns på granngården, se bild nedan)


Då vi hade buffe så är det svårt att få alla att sitta och få lite uppmärksamhet från gästerna vid tal. Med hjälp av varningarna gör det lättare att få alla till sina platser. Man börjar planera att gå tillbaka till bords.

Och det behöver inte vara ett ljudklipp. Passa på att att ta något personligt. * Replik från någon favoritfilm * Introt till favoritserien * En familjemedlems/vän skratt *Personligt instrument * Ert husdjurs läte *Er galna partylåt

Ett annat bra tips är att innan toastisarna kör igång så berätta för dom hur era förväntningar och önskemål om deras uppdrag. Då minimerar man risken för missförstånd.Vi var mer än nöjda med våra toastisar för dagen. Skulle vi behöva välja igen skulle vi ta dom. Helt klart bäst var dom.

Tack!


114 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla