• Planeringslycka

The best movie in the world.

Halloj.

Jag hade många drömmar när det gällde mitt bröllop. Är det någonstans man får ha drömmar så är det sitt bröllop. Jag inledde med att jag fick min drömman. Verkligen en drömman.

Att få till en film från bröllopet var en dröm som jag kanske visste att den inte skulle gå i uppfyllelse. Jag vet om att det kostar en hel del för en filmare. Och eftersom vi redan hade bokat två fotografer så fick jag nog inse att någon film skulle det inte bli. Men efter en massa sparande och lite "spräcka budgeten" så fick jag tag på Easything Media. Två otroligt begåvade killar. Snacka om att kunna sitt yrke. Jag och min man träffade Easything några dagar innan för att gå igenom vilka som var viktiga ögonblick för oss. Dom var med oss hela dagen. Från tidig morgon hemma hos oss där killarna var och fixade sig till att dom kom och var med oss i salongen där vi tjejer fixade oss till in på småtimmarna.

Varsågoda, titta på den här filmen och njut. Världens finaste film. Så mycket kärlek och känsla.TACK Easything Media för det finaste minnet som finns på film. You rock!

In och boka er videograf NU!

www.easything.se

141 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla