• Planeringslycka

Tårta och bubbel - Hur härligt?

Hallå där!


Nu är det dags att berätta lite om vår drömmiga bröllopstårta. Den var så vacker, så god och så rätt för oss.Och vet ni vad det bästa med hela tårtan är - min fantastiskt begåvade svärmor gjorde den!Det gör att känslan för tårtan blev ännu större, och framförallt betydde det jättemycket för min man Magnus att hans mor fick äran att göra hans viktigaste tårta.Genom en massa lyssnande på podden "bröllopspodden" här i våras så snappade jag upp en del saker som jag gillade. Men en sak jag hörde som jag bara ÄLSKAR var att ha bubbel och tårta ihop. Att bojkotta att ha tårtan in på småtimmarna var något som passade oss bra. Att tårtan fick mer fokus var bara så bra för oss med tanke på att det just var Manges mamma som gjort den.  Det var också så uppskattat från våra gäster. Jag menar, vem älskar inte bubbel och tårta?


Tårtan var precis som jag drömt om:

Vit - Check!

Supergod - Check!

4 våningar - Check!

Levande blomster på - Check!


Hoppas någon också vill testa på att köra tårtan på minglet, succé enlig mig!

Berätta gärna om era tårtor, bullar, muffins, kakor eller något helt eget? Allt funkar, bara det funkar för er.

//M


71 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla