• Planeringslycka

Ops.... 3 klänningar!

Hej på er.

Det är inte lätt att välja klänning. Det är ett helt hav av vackra klänningar. Och jag har lite beslutsångest och är ganska kräsen. Så det råkade bli 3 olika klänningar för mig,


Klänning nr 1 var från bldress. Och den är helt magisk, verkligen! Den hade allt. Tyllen, spetsarmarna och knapparna. Men när jag väl fick hem den så kändes den inte som "the one". Den var för stor så jag provade med att lämna in den till en skräddare. Men det blev inte bättre, jag fick inte bort känslan att den inte var helt 100. Jag ville inte ha den på mig hela dagarna och den känslan ville jag åt. Men titta på denna skönhet.


Klänning nummer 2 var helt okej. Den var skräddarsydd från mathildas fest i stockholm. Den satt som en smäck på mig, men........ Den var inte tillräckligt vit. Den kändes gul. Så jag tänkte om lite. Jag kunde leva med klänningen och fick istället köra på mycket hår, mycket blommor osv. Så jag var någonstans helt okej överrens med klänning nummer 2. Ett plus var dock tjejen som sålde klänningen. Hon bjöd på bubbel när jag hämtade den för att jag äntligen hittat min klänning. Hur söt?


Klänning nummer 3 är magi. Min klänning med stort K. Jag och min tärna satt hemma en söndag och tittade på gift vid första  ögonkastet. Och där fick jag då syn på klänningen som en av tjejerna hade på sin speciella dag. Och jag föll pladask för den. Men vågade inte berätta för någon att jag hade nu tankarna på klänning nummer 3. Men jag frågade då henne om jag kunde få köpa den men hon ville bara hyra ut den. Så jag åkte till stockholm och testade den och WOW!. Jag skulle bara ha den. Men ville egentligen inte hyra. Tänk om jag hade sönder den? Så jag tjatade ett tag på henne att jag verkligen ville köpa den och till slut sa hon JA! Lyckligast  i världen tog jag med min favoritperson (mamma såklart) och åkte till stockholm och hämtade min, min, min klänning.

Jag har fortfarande min klänning kvar, har svårt att se att jag skulle sälja den....... Det jag ville säga med detta inlägg var. Fortsätt leta tills du hittar din drömklänning. Viktigaste klänningen i ditt liv.

/M

28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla