• Planeringslycka

Massa hår.

Halo.

Om jag älskade mitt hår på bröllopsdagen?  - Ohyes, så nöjd! Kvinnan som gjorde mitt och mina 4 tärnors hår borde få något slags pris. Hon är så duktig. Hon heter Sofia och bor i Barcelona där hon är väldigt framgångsrik inom sin bransch. Följ gärna henne på Instagram (sofiastylist)


Jag slingade mitt hår på måndagen hos min "vanliga" frisör. Lava på salong hårstrå som ligger vid cityringen i Västerås. Lava är den ända frisör jag gått till fler än 2 gånger. Jag är så nöjd med henne, vi är många i min krets som går hos henne. Kan jag verkligen rekommendera...

Jag älskar hår. Mycket och långt hår ville jag ha. Mitt hjärta har alltid slagit extra för mycket hår, så då fick jag lov att fixa det. Jag tog med tärnorna till Rapunzel i Uppsala och köpte 5 förpackningar löshår. Jag satte i det med tejp, fantastisk uppfinning! Det mest skonsamma mot håret. Det var nog inte sista gången jag använde löshår på så sätt.

Jag var nervös att mitt hår och löshåret inte skulle matcha, men det var nästan skrattretande lika. Om ni ska köpa löshår själva och inte beställa via er frisör, ett tips då är att också gå ut i dagsljuset när ni jämför färger. Det kan ge olika färgnyanser beroende på om det är vanliga lysrörs ljus eller solljus.

För mig var det aldrig fråga om att ha en snygg uppsättning. Jag tycker det är fantastiskt snyggt på andra men jag trivs inte i uppsatt. Jag ville ha lockigt och någon slags fläta. Vilket Sofia gjorde galet bra. Hon lockade med locktång och borstade sedan ut lockarna så det inte blev korkskruvar. Jag visar också min och Sofias favorit spray. Vi använde Sofias favvo då på dagen. Och frisyren höll hela dagen och natten. Bra jobbat Fia och Bed Head.Sofias favorit är Bed Head (luktar megagott)
Min favorit är Proffs.

16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla