• Planeringslycka

Magiska 2018 <3

Hej på er allihopa.


Det var så länge sen jag skrev ett blogginlägg, så nu är det dags. Hoppas ni haft en härlig sommar. Herregud vilket väder vi haft. Jag har haft en så rolig sommar. Kika bara på alla härliga saker jag fått vara med om. Tänker att jag ska skriva ett inlägg om varje event, så håll utkik på bloggen.


Samt att jag har träffat så j*vlamycket härliga människor och leverantörer som jag bara längar ihjäl mig till att få arbeta tillsammans med. Några som verkligen satt sig i mitt hjärta är:

- Världens bästa Michelle. @mmichelles - Linda-Pauline & Maria Boström. @lindapauline.se & @mariabostromcom - Kolibrigruppen med Ebba Knutsson i framkant. @kolibrigruppen - Sandra Rogers. @sandra_rogers_photography - Festligheter.se @festligheter.se - Ulrika på Remneblomsterdesign. @remneblomsterdesign - Självklart som vanligt fotografMathilda och Easything Media. @fotografmathilda & @easythingmediaNu kommer bloggen uppdaterats lite oftare. Nästa inlägg blir om M & J. Missa inte det mina vänner. Glöm inte att följa mig på instragram, där uppdaterar jag dagligen med tips och trix. @planeringslycka

27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla