• Planeringslycka

M & J 2018

Hejsan!


Tänkte skriva några rader om M & Js bröllop som ägde rum på Hahrska Palatzet i Västerås i Juli.

Så fint och elegant bröllop med riktig klass.

Deras 3 värdeord var : Kunglig elegans - Nobelmiddagen -Traditionellt Färgpalett: Marinblått och Guld

Till vigseln och minglet hade vi hyrt in en jätteduktig kvartett, Riktigt proffsiga var dem och supergulliga. Kanske inte konstigt då dem är vana att spela med Darin Woop! @strakkapellet

Alla guldljusstakar hyrde vi in från @festhyra. Mycket trevlig leverantör som jag verkligen rekommenderar.Fantastiska blomsterarrangemang och buketter från duktiga Ulrika på Remne Blomsterdesign. Jag fullkomligt älskar dom höga vaserna med dom bedårande blommorna. Håller ni med?

Aros Catering stod för maten. Och WOW på maten och servicen. Vi fick jobba med Herbert som var en perfektionist och ett matproffs som totallevererade. Supertrevligt var också att han alltid sprang ut och presenterade alla rätter. All mat var väldigt LCHF-inriktad och glutenfritt då brudparet lever efter det till vardags.

Det serverades: Ostron & champagne Tricolore du fruit de mer En stor och matig  Buffé Fruktkompott


Lite senare serverades det bröllopstårta i supermorderna stilen med cupcakes, dessa såklart glutenfritt från @tårtbitenvasteras.

Det kastades bukett, dansades till en fin vals/dans och sedan inför låtens slut drog vi bort ridån och fram kom livebandet " Värsta grymma bandet". Och hurra vilket röj det blev på dansgolvet. Hör av er till mig om ni önskar få kontakt med dem. Sköna grabbar!

Filmen från Marleens och Jonas bröllop finner ni här. Att grabbarna på @easythingmedia alltid levererar är numera en självklarhet. Bra jobbat!


M & J Bröllopsfilm <3Och alla dessa bilder som ni kan se i detta inlägg är tagna av: @evelinavargamo & @fotografmathilda.

Har ni några frågor om bröllopet eller om leverantörerna så mejla mig! Ps. Guldbesticken och vattenkarafferna kan ni hyra hos mig.

51 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla