• Planeringslycka

Dricka lite hit & dricka lite dit.

Uppdaterad: 10 maj 2019


Hallå i snön.

Nej, om man fick önska skulle jag önska vår helst igår. Jag är lite trött på snön nu. Vill ha sol, uteserveringar och våriga färger på löv och blommor.

Nu ska jag skiva ner lite hur vi gjorde med drycken på vårt bröllop. Kanske är det någon del ni gillar och vill ta med er till er stora dag. 

Som jag nämt i tidigare inlägg så bjöd vi på bubbel ihop med tårtan vid minglet.


Min man Magnus var väldigt aktiv i sina åsikter när det gällde just mat och dryck. En av önskningar var att gästerna skulle få första glaset serverat av vår personal. Därefter hade vi vitt och rött vin i karaffer som stod på borden. Vi körde också en liten rolig grej för att minska svinnet och städandet. Vi körde ” burk mot burk eller glas mot glas” i baren. Alltså när man skulle hämta ny öl eller cider från baren så fick man ta med sitt glas eller sin burk och få den utbytt mot en ny.

Vi hade ett ganska avgörande moment i vår "vals" där vi övergick från middag till FEST. Mer om det ögonblicket kommer i nästa inlägg.

Efter det blev det verkligen fest och då började vi bjuda på starkspriten och övergå till drinkar. Alltid skoj! Det var en baktanke att inte bjuda på starkspriten under hela kvällen då vi ville ha en bra nivå och att alla skulle minnas denna magiska dag.

Har ni frågor angående detta eller annat så följ min Instagram (planeringslycka) och skriv till mig där.

Trevlig söndag på er. Kram!


31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla