• Planeringslycka

Den magiska platsen.

Uppdaterad: 22 feb 2019

Hej,

Jag tänkte att jag skulle börja med att berätta för er om det fantastiska ställe vi gifte oss på.

Fiholm – en sagoplats.

Jag, min man och min tärna åkte ut en vacker dag för att reka lite olika platser och lokaler som eventuellt skulle bli platsen där vi skulle bli man och fru. Åkte till 3-4 olika ställen men inget av dessa platser kändes rätt. Antigen så var det ingen bra miljö på utansidan av lokalen, gula väggar eller fel stolar. Till slut fick vi ett tips om ett orangri som låg vid rytterne ( några mil utanför västerås). Kl var 17.30 en fredagskväll och vi gav det en sista chans då jag hade börjat tappa hoppet om att vi skulle hitta vårt drömställe.

En grusväg hamnade vi på och Magnus säger redan där -” det här känns rätt redan här”.

Löjligt kände jag, men ack så rätt han hade! Efter grusvägen kommer man till en allé, och en allé ville vi gärna ha med någonstans i bröllopsdrömmen. Allt är perfekt. Träden, luften, ladorna och orangeriet. När vi väl kommit fram för att parkera bilen så ser vi att det är en förberedelse inför ett bröllop dagen därpå. Vi tar beslutet att gå in och kika hur det såg ut på insidan då vi var så nöjda med utsidan.

Nu kom tårarna på både mig och min tärna, Mange var bara lyrisk. HÄR skulle vi vara. Nu var det tillåtet att börja tänka – Ljus, tyg, vimplar, ballonger, pompoms, bord, stolar, gäster, vigselplats och NÄR?

Besök fiholm.net

Om ni vill vara på en makalös plats på er bröllopsdag, boka NU! Hur allt blev för oss, får ni läsa om i framtida inlägg. Hej så länge. //M


38 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla