• Planeringslycka

Alla dessa glädjetårar....

Hej på er.

Nu var det ett tag sen jag bloggade. Ber om ursäkt för detta. Men jag har fullt upp kan jag säga. Jag är mitt i en utbildning. Jag berättar gärna för er i ett eget inlägg om det senare.

Men i dagens inlägg tänkte jag ge två tips för er som gillar små detaljer och DIY. Jag älskar dom små detaljerna som gör att bröllopet får en helhet.

På bröllop kan det förekomma en och en annan tår. Glädjetårar såklart..Vilket är välkommet och härligt! Många har med sig egna näsdukar/servetter men man kan också fixa det till era gäster, om ni vill.


För glädjetårarna vid vigseln.

Här köpte vi bara cellofanpåsar och vanliga vita servetter. Vek servetten på hälften och vek även ner en kant av påsen och satte dit vår logga. Enkelt - billigt - fint - det lilla extra.

(Loggan har http://www.fotografmathilda.se designat åt oss. ) Vi köpte stora A4  "klisterpapper" och klistrade in loggan och skrev ut i vanliga färgskrivare. Därefter tog vi ett glas och mallade ut dom i den runda formen. Men där kan man välja fritt.  Har man någon speciell färgpalett på sitt bröllop så kan man ta den färgen/temat på servetten.


För eventuella glädjetårar vid middagen.

Istället för att lägga ut vanliga näsdukar i plastförpackning så ville jag ha något extra även här. Köpte 10 st servettboxar och ställde ut på borden. Då vi hade vitt och grått och greenary som färgpalett så blev jag överlycklig när jag hittade dessa boxar på Ica Maxi som var vita med en grå stjärna på. Dom passade även in i själva dukningen tyckte vi. Praktiskt - snyggt - billigt.
Hurrni, Glöm inte att följa mig på instagram. Planeringslycka heter jag där. Och har ni frågor så maila eller skriv till mig på instagram , så besvarar jag era förfrågningar så fort jag kan.

Puss!


130 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla