• Planeringslycka

All about that makeup!

Hej,

Nu ska jag berätta för er om min leverantör av smink. Jag är ganska kräsen när det gäller smink och hår på mig själv, blir ofta inte nöjd när jag får hjälp eller varit hos frisören. Vilket gjorde att jag ändå tog mig en funderare på om jag skulle fixa mig helt själv eller gå till någon/några. Men så fort jag började tänka på saken så kändes det helt plötsligt självklart för mig att få gå och sätta mig och bli ompysslad som en prinsessa med lite bubbel i handen. Vilket var helt fantastiskt. Jag kände mig som en vacker prinsessa från kl 8 på morgonen till jag somnade kl 7.45 bredvid min prins.

Jag gjorde mitt smink hos Stylisten här i Västerås. Där finns en tjej som heter Michelle, supersnygg sådan! Jag har alltid spraytanat mig hos henne och känner mig trygg där. Dessutom har hon en härlig salong som är ljus och fin, vilket var viktigt för mig. Få med sig lite fina bilder från bröllopsmorgonen på salongen med mina bästa tärnor. Med tanke på min kräsna sida så bokade jag en testsminkning med Michelle först. (Kan verkligen rekommendera det så man får en förhandsvisning och har möjligheten att ändra och ge egna inputs). Här kommer bilder som jag tog med mobilkamera efter testsminkningen. PS. Kolla mina bryn, hur fab?

Med några småjusteringar var jag jättenöjd med sminket på den stora dagen. Även mina två tärnor som också blev sminkade där. Glöm inte bort att det bara är du själv som bestämmer hur du vill se ut. Vill du inte ha så mycket? Vill du passa på att piffa lite extra? Vill du ha mycket läppar? Vill du ha mycket fransar? - Ja DU bestämmer. Ett tips kan dock vara att inte sväva iväg helvilt. Det finns en anledning till att du väljer hur du piffar dig till fest, du trivs i det och jag tror på att man ska känna sig bekväm och fin. Du ska ändå titta på era bröllopsbilder efter kanske 10 år och fortfarande se dig som en prinsessa och vara nöjd.

Nu låter jag bilderna få tala för sig själva.20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla