Buffe, valde vi.

Hejhej!

När det gäller maten för bröllop eller större fest finns det inga rätt eller fel. Här ska man bara gå efter eget tycke och smak tycker jag,
Gillar man smörgåstårta, gör då ett långbord med en enda hel smörgåstårta.
Gillar man grillat, kör en stor grillbuffe där ni har en grillmästare som står och grillar live.
Gillar man en traditionell 3 rätters, ta tre favoriträtter och duktig personal.
Gillar man pizza, duka på med en herrans massa familjepizzor eller varför inte att man får beställa sin egna pizza under minglet?
Gillar man småplock, duka fram med massa småplock på brickor så får gästerna plocka själva.
Det finns massa olika härliga lösningar när det gäller mat, det är bara ni som bestämmer 🙂

Vi hade möjligheten att välja ganska fritt vad vi ville ha med hjälp av min fantastiska svärmor. Att vi skulle ha buffé var bestämt sen länge då jag och mannen gärna hade middagens stämning lite lätt och ”rörig”.
Så vi åkte till hennes firma en dag och fick testa massa olika rätter och bestämde oss för följande:

 

– Bönsallad
– Pastasallad
– Marinerad champinjoner
– Potatissallad
– Rostbiff
– Grillmarinerad fläskfilé
– Örtkryddad Kycklingfilé
– Bröd och smör
– Exotic frukt
– Massa olika ost
– Bearnaise
– Tzatziki

 

Ps. kolla den söta pärlplattan som min mamma gjort
som ska symbolisera mig och mannen Magnus.

No Comments
Post a Comment